Αποφασιστικός αλλά χωρίς γκολ

 Χωρίς γκολ τελείωσε το ματς του ΠΑΟΚ με τη Φιορεντίνα για την πρώτη αγωνιστική του Europa League. Ο Δικέφαλος κοίταξε στα μάτια το θεωρητικό φαβορί του ομίλου και στις λεπτομέρειες, αλλά και σε μια διαιτητική απόφαση στο τέλος, στερήθηκε κάτι ακόμη καλύτερο.
 Όπως όλες οι πρεμιέρες και στο σημερινό ματς οι δυο αντίπαλοι απέφυγαν τα μεγάλα ρίσκα, αν και ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που ξεκίνησε να πιέζει μπροστά. Παρότι ο Δικέφαλος είχε τον έλεγχο και έψαχνε να διασπάσει την άμυνα των Ιταλών, χρειάστηκε ο Γλύκος  να αρνηθεί στον Μπαμπακάρ την ευκαιρία να σκοράρει στη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου.
Η επανάληψη ξεκίνησε με την Φιορεντίνα πιο επιθετική, όμως ο Βλάνταν Ίβιτς απάντησε γρήγορα αλλάζοντας το σύστημα σε 3-5-2, διαφυλάσσοντας τα μετόπισθεν. Ο Γλύκος έβγαλε την νέα μεγάλη ευκαιρία του Μπαμπακάρ και στο τελευταίο 10λεπτο ο Γκάρι Ροντρίγκες έκανε μαζεμένες καλές ενέργειες. Δεν πλάσαρε καλά παρότι έκανε μοναδική ατομική ενέργεια στο 84ο λεπτό, ενώ στη συνέχεια ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα της Φιορεντίνα μέχρι τις καθυστερήσεις, στις οποίες σε δική του ενέργεια και σέντρα ο διαιτητής αρνήθηκε να υποδείξει καθαρή παράβαση σε χέρι του Αστόρι. Η φάση αυτή άφησε την πίκρα πως ο ΠΑΟΚ δικαιούταν κάτι καλύτερο στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, ωστόσο ο πρώτος βαθμός είναι θετικός, όπως και η αντιμετώπιση της ομάδας από τους 23.000 φιλάθλους μετά το τέλος του ματς. Οι συνθέσεις: ΠΑΟΚ: Γλύκος , Μάτος  , Λέοβατς  , Βαρέλα , Τζαβέλλας  , Τσίμιροτ , Κάνιας  , Πέλκας  ( Σάκχοφ  57′), Ροντρίγκες  , Κάμπος  ( Κρέσπο  57′) και Αθανασιάδης  (Τιάμ  79′) Φιορεντίνα: : Ταταρουσάνου, Ροντρίγκες, Αστόρι, Τόμοβιτς, Ολιβέρα, Μπάντελ, Μπόρχα Βαλέρο, Σαλσίδο (Μπερναντέσκι 74′), Iλισιτς (Σάντσες 62′), Κάλινιτς και Μπαμπακάρ (Τέγιο 76′)





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις